romana
english
prima pagina . despre noi . harta site . contact  
   
Servicii de inchirieri masini
Preturi aferente serviciilor de inchirieri masini
Contacteaza-ne pentru inchiriere masina
inchirieri auto la cele mai avantajoase preturi, rent-auto - inchirieri auto
Servicii de inchirieri auto la cele mai bune preturi, inchirieri auto cu sofer Inchirieri auto mercedes si microbuze cu sofer,rent-auto inchiriere auto  
   
Suntem o companie de inchirieri auto cu sofer (transport nivel business si protocol) infiintata in anul 2002, ce oferim clientilor nostri o variata gama de servicii in domeniul transportului rutier. Principalul obiect de activitate il constituie transportul la nivel business, cu o flota de autovehicule formata exclusiv din marca Mercedes-Benz, fabricate in anii 2000-2001. Dorim sa credem ca am atins un nivel de servicii in care fiecare client poate gasi modelul de autovehicul necesar nevoilor sale.

Personalul nostru este atent selectionat si pregatit astfel incat sa garantam un serviciu punctual si profesional. Indiferent ca doriti sa calatoriti in Romania sau in strainatate, pentru afaceri sau in scop turistic, RENT-AUTO va poate oferi tot ceea ce aveti nevoie pentru o calatorie placuta si sigura. Noi garantam calitatea serviciilor oferite, datorita standardului ridicat al autovehiculelor ce le detinem, acestea fiind dotate cu ultimele sisteme de siguranta si confort oferite de producator. Tocmai de aceea noi acordam un maxim de importanta intretinerii autovehiculelor.

Cand veti calatori in autovehiculele noastre, va asiguram ca veti primi un autovehicul in perfecta stare de functionare si cu toate dotarile necesare.
   
prima pagina | despre noi | servicii inchirieri masini | preturi inchirieri masini | contact | sitemap
web design - Maniz Studio